Фолк певицата Ирена посети английската столица, за да присъства на Седмицата на модата есен-зима 2016-2017.

Там Ирена имала шанса да присъства на модното дефиле на Вивиан Уестууд. С емблематичната и ексцентрична британска дизайнерка, известна с популяризирането на стиловете "punk" и "new wave", Ирена дори успяла да се срещне зад кулисите.

"Аз съм доста увлечена по модата, а Вивиан Уестууд е мой любим дизайнер. Направих и невъзможното, за да имам покана за бляскавото ревю. Впечатлена съм от креативността и уникалността в моделите й", споделя Ирена.

Изпълнителката на "Даваш на заето" дори признала пред медиите, че в новия си видеопроект ще бъде облечена в тоалет от най-новата колеклция на Уестууд.

Освен на ревютата певицата се е постарала да посети и разгледа отблизо и други забележителности на Лондон. Едно от тях е главната туристическа атракция с восъчните фигури на известни личности от цял свят – Музея на Мадам Тюсо. Именно там Ирена е имала брилянтната възможност да се щракне редом до Ким Кардашиян – не до истинската, разбира се, а до нейния восъчен двойник.

Кадърът обаче, в който Ирена и Ким си правят селфи, а на заден план се вижда съпругът на актрисата – Кание Уест, предизвикал бурни реакции и коментари в социалните мрежи.

"След като качих снимката с восъчната фигура на Кин Кардашиян, започнах да получавам съобщения къде съм се срещнала с Ким. Всички бяха помислили, че съм се снимала с истинската Кардашиян", разказа Ирена.

Фолк дивата се завърна от Лондон въодушевена и вдъхновена. Тя призна още пред медиите, че подготвя впечатляваща музикална изненада, която предстои скоро да бъде разкрита.