Този уикенд България живя под знака на мощния средиземноморски циклон, който доведе зимата цял месец преди астрономическото й начало.

В социалните мрежи обаче циклонът мина няколко дни по-рано и беше руски.

Инфлуенсърката Виктория Капитонова разбута кошера, като публикува няколко оферти към последователите си – 1500 лева за брънч или вечеря с нея, както и още по-големи суми за лично менторство и напътствия за развиване на профилите в социалните мрежи.

Всички се впуснаха да коментират офертите, повечето в негативен план, а Капитонова постигна целта си – всички говорят за нея, а последователите й в Инстаграм нараснаха с 4000 души!

Снимка: Instagram

„Тези дни цяла България говори за мен, а пък аз си почивам с 14 момичета, които избраха да закупят моите знания и да прекарат с мен цели 48 часа на живо. Както знаете, в момента сме на Instaboom camp. За тези от вас, които не са запознати - Instaboom е моят курс за развиване на Instagram профили и с цялата група от VIP тарифа сме в моя любим хотел в Боровец“ – написа Виктория Капитонова, финалистка в първи сезон на "Ергенът" и участничка в MasterChef.

В същото време Мис България 2020 Венцислава Тафкова се любуваше гола до кръста на снежната гледка от балкон в кв. Бояна.

А Златка Райкова публикува екзотични снимки и видео от остров Пукет в Тайланд.

Снимка: Instagram

Вижте как тя, съпругът й Карен Хачатрян и синът на плеймейтката от Благой Георгиев пръскат слонове с маркуч.