Актрисата Весела Бабинова поздрави своята половинка Владимир Зомбори по случай неговия 36-и рожден ден.

„Един мъж днес става по-голям с една година. Иска ми се само да e щастлив и здрав!
Владо Зомбори, който беше моя опора и скъп приятел толкова време, преди да ми светне, че отвсякъде си е husband material и трябва да изясним някои неща. Ти си ГОЛЯМА РАБОТА, Влади!
Толкова засега. Останалото – лице в лице. Не с Цветанка Ризова. А с мен, Весела Б.
Честит рожден ден!“ – написа Весела Бабинова.

Снимка: Instagram.com/vsevesela/

Хиляди поздравиха двойката за празника, като актрисата Дария Симеонова написа „Как се радвам, че ги изяснихте тези работи и че ти почна да носиш роклички. Само обич за вас!“.

Снимка: Instagram.com/vsevesela/

„Здраве и време да имате“ – добави Ирина Тенчева, а Йоанна Темелкова пожела „Живо и здраво да ти е момчето!!!“.

Снимка: Instagram.com/vsevesela/

Бабинова и Зомбори имат дъщеричка Йоана, която се роди на 27 септември 2020 г.

Снимка: Instagram.com/vsevesela/

Припомняме, че Владимир Зомбори и Боряна Братоева са новите водещи на "Гласът на България", чийто 11-ти сезон ще гледаме тази есен в ефира на bTV.

"С Боряна бързо влязохме в релси, ние се познаваме отдавна. Работили сме заедно, приятели сме в живота. Не ни беше много трудно", сподели Владимир в средата на юни пред bTV.

DARA, Мария Илиева, Иван Лечев и Графа ще бъдат треньори в новия сезон. С огромен хъс, много енергия и любопитство четиримата ще се впуснат в търсене на най-добрия, необикновен, вълнуващ и достоен „глас на България“, а какви умения и тактики ще приложи всеки от тях по пътя към победата в новия сезон, зрителите тепърва ще разберат.