Парис Хилтън отговори на нападките в Инстаграм, че бебето й Феникс има твърде голяма глава. Риалити звездата публикува снимка с 9-месечния си син, като се похвали, че това е първото му пътуване до Ню Йорк.

„Трябва му каска“ и „Трябва да му сложат шапка!“, гласяха много от коментарите, докато други потребители се опитваха да защитят малкия Феникс с думите „Тялото му е малко и затова главата изглежда голяма, всичко е наред“ и „Оставете го на мира. Обзалагам се, че е много по-симпатично бебе от децата на повечето коментиращи“.

Снимка: instagram.com/parishilton/

„Някои хора са болни“ – отговори Парис Хилтън в коментар под снимката. „Моят ангел е в перфектно здраве. Да, той беше на лекар, просто има голям мозък“ – поясни богатата наследница на известната хотелска верига.

Някои последователи добавиха, че техните деца също са имали голяма глава и след това всичко се е нормализирало.

42-годишната Парис и съпругът й Картър Риъм станаха родители на момченце през януари тази година. Бебето беше износено от сурогатна майка, а радостната вест беше оповестена в социалните мрежи със снимка на ръчичката на Феникс.

„Винаги съм мечтала да бъда майка и съм много щастлива, че с Картър се открихме. Сърцата ни са изпълнени с любов към нашето бебе“, заяви тогава Парис.

Малко преди да навърши 40, богатата наследница обяви, че започва инвитро процедури. Повече по темата вижте тук: