Миналия месец „спасителят на плажа“ Дейвид Хаселхоф и Хейли Робъртс се ожениха. Чак сега обаче виждаме първи снимки от тяхното италианско празненство. 66-годишният актьор и 38-годишната му половинка са на корицата на списание OK, от където се усмихват вече като законни съпруг и съпруга. С 27-години по-младата Хейли е облечена в красива сватбена рокля Galia Lahav с много детайли от дантела. 

В интервю за изданието Дейвид признава, че имал много страхове относно възрастовата им разлика, която била основната причина да отлагат сватбата. 

„Дълго време смятах, че не е правилно да се женя за Хейли, защото бях много по-възрастен от нея и не исках да отнемам младостта й, както и вълнението от това да остареем заедно и да имаме деца. Бяхме заедно 7 години и си прекарвахме чудесно. Осъзнах колко много обичам Хейли и колко двамата се бяхме сближили.“

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Сватбата се е състояла на 31 юли в Пулия, Италия. Двойката споделя, че са отпразнували събитието с парти край басейна и дори Дейвид е изнасял серенада на новата си съпруга.

Дейвид и Хейли се запознават преди 7 години в хотел в Уелс, където тя поискала автограф от актьора. Той казал, че ще й даде, само ако излезе на среща с него.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

За 66-годишния актьор това е трети брак.