Актрисата Джейда Пинкет Смит оповести, че със съпруга й Уил Смит са разделени от 2016 г., въпреки че двойката редовно попада в центъра на медийното внимание, съобщи АФП.

Около семейство Смит се вдигна голям шум през 2022 г., когато актьорът от сагата "Мъже в черно" зашлеви шамар на комика Крис Рок на сцената на наградите "Оскар" заради шега относно косопада на съпругата му.

Снимка: Getty Images

След инцидента Уил Смит, който се оттегли от американската киноакадемия и получи 10-годишна забрана да участва в церемонията за "Оскар"-ите, се извини публично на Крис Рок.

Снимка: Getty Images

През 2022 г. Джейда и Уил, които продължават да са женени по закон, вече са живели "напълно отделен живот" от години, каза актрисата в интервю за Ен Би Си, имащо за цел да популяризира предстоящите й мемоари, озаглавени "Worthy".

Джейда Пинкет Смит също така обясни как първоначално е помислила, че е шега, когато съпругът й е ударил Крис Рок, и не е разбрала насилствения характер на реакцията му, пише БТА.

Снимка: Getty Images

От години за двойката се носят слухове за изневяра.

"Ние изпитваме дълбока любов един към друг и се опитваме да разберем какво означава това за нас", сподели Джейда Пинкет Смит в отделно интервю за сп. "Пийпъл".

Джейда Пинкет и Уил Смит се запознават през 1994 г. на снимачната площадка на сериала "Принцът от Бел Еър“. По това време актьорът все още е женен за първата си съпруга.

От брака си Джейда и Уил имат две деца – Джейдън и Уилоу.

Разгледайте още снимки на двамата в Галерията.