Брад Пит навършва 60 г. и, да си прианем, изглежда просто страхотно!

В първото интервю, което актьорът даде след раздялата им с Анджелина Джоли, той буквално втрещи феновете си: "Не искам да живея повече така!"

КАК? 

Оказа се, че заедно с фотографа Райън Мак Гинли са пътували из три американски парка - The Everglades, White Sands и Carlsbad Caverns, за да направят невероятни фотосесия. И няма как да е иначе! Това е обективът на Райън, когото наричат най-важният фотограф в Америка. А пред него застана Брад Пит – известният, талантливият, скандалният, скритият след развода с Анджи.

Тогава Брад говори открито за развода, бащинството, алкохола и промяната.

САМ ИЛИ САМОТЕН?  

На 60 години Брад Пит официално няма жена до себе си. Въпреки че след развода му с Анджели, около него имаше различни жени. С повечето от тях връзките му бяха мимолетни. 

Брад Пит прекарва лятото с приятелката си Инес де Рамон в имението, което купи за Джоли.

Брад Пит прекара лятото на 2023 с приятелката си 32-годишната фитнес треньорка Инес де Рамон. Според People "връзката на двойката е много силна" и те "прекарват чудесно време заедно". 

Преди това той имаше кратък флирт с Емили Ратайковски. Прекрати отношенията си снея, защото тя не е могла „да си пасне“ с него в интелектуално отношение.

Много преди тях обаче Пит имаше в компанията си най-често... чаша чай. И твърдеше, че точно така се чувсва най-добре.

Докато Майкъл Патернити разговарял с него в интервю, Пит споменавал името на жена (Анджелина Джоли) си един-единствен път! При това за да му препоръча да изгледа нейния филм. Не отрекъл обаче, че в момента самотата заемала основна част от живот му. Самота и тишина... и начало на деня с чаша чай матча.

 

 

БОЛКАТА

Пит изиграва много трагични образи в киното, много персонажи, ударени от болката в лицето, или пък в сърцето.

Никога не съм виждал някой да се смее повече от африканска майка, която е загубила 9-те си деца. Африканката може да се смее много по-бурно, отколкото аз някога съм успявал.” Болката и празникът вървят ръка за ръка. „Избягването на болката е истинска грешка, истинският пропуск в живота.” За Пит болката е едно от онези неща, които оформят хората, с които той израства, които дори правят света по-добро място. Болката може да направи хората по-добри. Болката и музиката също. Пит открива музиката на Frank Ocean и често го слуша. Намира го за специален и до болка откровен. 

АЛКОХОЛЪТ

Прекаляването с алкохола и агресивното поведение към децата бяха основната причина за развода. Актьорът сам признава, че наистина е прекалявал с пиенето. „Можех да надпия с водка дори руснак. Наистина бях добър в пиенето и носех много”.

Пит има лозе и винарна и червеното вино му е любимо, но се опитва да стои далеч от тази напитка. И вместо да я пие, просто да помага да го сложат в бъчва. „Наистина не искам да живея повече така!”, споделя той в интервюто. Сок от боровинки, газирана вода – с това заменя той уискито и водката. „Имам най-чистия уринарен тракт в Лос Анджелис, гарантирам.”

ПРОМЯНАТА

Една от несбъднатите мечти на Брад до онзи момент е била да прави скулптури. Около 10 години той само мечтае за глина и форми. В този креативен свят го въвежда приятелят му Томас Хаусаго. Пит започва да работи с глина, дърво и други материи, като оставя материалът сам да го води. 

СЕМЕЙСТВОТО...

Семейството за Брад остава на първо място! Или поне така твърди той пред медиите. Но според последните думи и действия на децата му, те не са на същото мнение. 

"Когато човек е на смъртно легло, споменава близките си, хората, които обича, не неща, които е имал, давал или получавал."

Дъщеря му Шайло променя фамилията си в социалните мрежи, а синът му Мадокс категорично го обвинява, че не е бил добър баща. 

Да, 60 години са чудесен период да объркаш живота си! Или пък да го подредиш!