На 61 г. Деми Мур изглежда също толкова сияйна и млада, колкото и през 20-те си години, а това не се дължи само на външния ѝ вид. Какви са тайните на прекрасно изглеждащата холивудска актриса?

Актрисата доказва, че възрастта е само цифра, като продължава да привлича вниманието на червения килим. Това доказа и на филмовия фестивал в Кан. Въпреки че хе майка на три деца – Румър, на 35 г., Скаут, на 32 г., и Талула, на 30 г., Мур изглежда повече от блестящо. Визията й на кинофестивала беше специален подбор на стилиста Брад Горески.

Как актрисата Деми Мур поддържа безупречния си външен вид?

Снимка: Getty Images

„Очевидно си е правила пластични процедури, за да изглежда толкова невероятно на вече 61 години“, коментира пластичният хирург д-р Марк Соломос.

„Смятам, че Мур е започнала с пластични процедури съвсем млада, за да поддържа външния си вид, докато е време“, обяснява той.

Снимка: Getty Images

Д-р Соломос предполага, че Деми е инвестирала в процедури против стареене, за да подчертае естествената си красота.

„Тя има късмета да бъде благословена с невероятна костна структура. Изглежда е имала лифтинг на устните, тъй като можем да видим, че горната ѝ устна е по-къса, отколкото на предишните снимки“, обяснява той. Пластичният хирург предпорага, че Мур си е направила и ресърфинг за обновяване на кожата.

Снимка: Getty Images

Това е популярна процедура срещу стареене в Холивуд. Тя действа, като разрушава първия слой на кожата, позволявайки ѝ да се възстанови с по-малко фини линии и бръчки, без неравности, като значително изравнява пигментациите.

„Тя със сигурност е има ботокс около очите и евентуално повдигане на клепачите, но те са много фини“, споделя д-р Соломос.

Снимка: Getty Images