Мечтата и желанието на съвременната жена е да направи всичко възможно да заличи годините, така че да е невъзможно да се отгатне възрастта й. За това най-често й помага козметиката. Seconde Peau (или в превод от френски „втора кожа“) е най-новият революционен продукт на френската козметична компания Biologique Recherche с мигновен ефект.

Какво представлява 3D маската

Тя е регенерираща маска от нанофибри, съставена от 80% хиалуронова киселина. Предназначена е за състояния на кожата с белези от годините, акне, естетични медицински процедури, лазер и други. Резултатите са свързани с намаляване на дълбоките бръчки, повдигане и изглаждане чертите на лицето. Курсът от процедури с маската ускорява и подобрява процесите на зарастване, заличава белези от акне и пигментации. Възстановява и регенерира тъканите на кожата, увеличава сцеплението на кожата, нейната твърдост и плътност, ускорява клетъчното обновяване.

В България такава маска за първи път използва актрисата Елена Петрова, която е едно от лицата и гласовете на LadyZone.bg. Тя споделя „Лично аз не съм привърженик на пластичната хирургия. Затова бях много впечатлена, когато разбрах, че Biologique Recherche са разработили революционни козметични терапии, козметична алтернатива на инжекционните процедури. Когато избирам продукти за грижата за кожата на лицето, винаги държа те да бъдат с чисти натурални съставки."