38-годишната Лейди Гага предизвика слухове за годеж с приятеля си Майкъл Полански, като причина за това са нови снимки на певицата, пише "Пийпъл".

Наскоро папараците са заснели Гага по време на разходка в Лос Анджелис, като на снимките се вижда новото бижу на звездата - пръстен с голям диамант на безименния й пръст.

Представителят на певицата не е потвърдил информацията за годеж, но Лейди Гага изобщо не е коментирала личния си живот през последните години. Певицата се среща с Майкъл Полански от 2019 г.

За него се знае малко - Полански няма нищо общо със света на шоубизнеса, завършил е Харвард и основал собствена компания, която се занимава с инвестиции и благотворителни проекти в Силиконовата долина.

През 2023 г. таблоидите съобщиха, че влюбените са се разделили поради различни виждания за съвместното им бъдеще, но слуховете се оказаха неверни.

Двойката рядко излиза заедно, но прави изключения за големи събития. За последно бяха видени заедно на Супербоул през февруари тази година.

Лейди Гага имаше няколко ярки любовни романа в миналото - включително годеж с актьора Тейлър Кини и с нейния агент Крисчън Карино, на чиято трудна връзка тя посвети песен след раздялата.