Кристина Агилера отново успя да изненада феновете си, като демонстрира изключително тяло по време на ревю на Dolce & Gabbana в Италия. Изпълнителката на “Genie In The Bottle” беше облечена с мини рокля в розово и високи ботуши тип чизми. Агилера пя по време на ревюто на известната модна къща, като направи истинско шоу на сцената в курорта Forte Village в Сардиния.

Тънката си талия 43-годишната блондинка дължи на свалянето на цели 20 килограма през последната година, а това породи слухове за употреба на противоречивия медикамент „Оземпик“, използван за лечение на диабет тип 2.

Снимка: Getty Images/Instagram


Феновете й побързаха да коментират външния й вид, като едни са възхитени от добрата й форма, докато други смятат, че певицата е загубила чара си след отслабването.


„Изглеждаш невероятно и щастлива!“, коментират фенове в Инстаграм.

„О, тя е изгубила всичките онези секси извивки, да се надяваме, че тя е щастлива все пак!“, отбелязва друг коментиращ.

„Тя изглежда така сега, благодарение на пластичната хирургия и “Оземпик““, заявява смело трети.

Не е тайна, че през годините теглото на 43-годишната Агилера постоянно се променя – от слаба тя отива в другата крайност.

Снимка: Getty Images/Instagram

През 2020 г. изпълнителката споделя в интервю, че вече не спазва диети и просто се концентрира върху чистото хранене. Вместо да се ограничава и да похапва сладко, тя залага на пълноценни храни. Освен това поддържа добра форма с разнообразни тренировки.

Кристина тренира от 2 до 5 пъти седмично и обича бокс, йога, силови тренировки и кардио упражнения.
Тя е майка на 2 деца – 15-годишен син Макс Лирон от предишен брак и 9-годишна дъщеря Самър Рейн от годеника й Мат Рътлър.

Снимка: Getty Images/Instagram