Много хора биха определили Брад Пит като един от най-красивите мъже в Холивуд, но кой ли би посочил самият той като свои фаворит за титлата? Вече няма нужда да се чудим, защото този въпрос му беше зададен от „Vogue“ и Брад не се поколеба в отговора си.

„В актьорския свят има готов отговор на този въпрос – Пол Нюман“, заяви награденият с „Оскар“ Пит. „Защото остаря толкова добре. И доколкото знаем е бил много специален, щедър, мил и честен човек.“

Снимка: Getty Images

Големият Пол Нюман е звезда от култовия филм „Хладнокръвният Люк“, има една награда „Оскар“ от общо 10 номинации. Актьорът почина през 2008 г. на 83-годишна възраст.

Той обаче не е единственият избор на Брад Пит.

„Ако трябва да кажа някой съвременен, ще избера този ш*б*няк Джордж Клуни, защото защо не“, пошегува се актьорът. „Обикновено говоря зле за него и той говори зле за мен. И този път по изключение ще кажа нещо хубаво.“

Снимка: Getty Images

Джордж Клуни действително е един от най-харесваните съвременни актьори. Той стартира кариерата си в култовия сериал „Спешно отделение“, за да се превърне в едно от най-големите имена в Холивуд.