Инстаграм или ТикТок? Това е въпросът, който ви задаваме днес.

Живеем в дигитално общество, в което комуникацията все повече се измества в онлайн пространството, а смартфонът се е превърнал в продължението на ръката ни. Имаме огромно разнообразие от информация, мрежи и приложения, които доразвиват способността ни да общуваме по всяко време и всякакъв начин.

И двете социални мрежи - Инстаграм и Тикток-  се използват от милиони потребители в световен мащаб, но има доста противоречиви мнения относно това коя е по-предпочитана. А какво става с Фейсбук - демоде ли е вече?

Ето какво споделят случайни минувачи и как обосновават избора си:

Предпочитам Instagram, защото по-голямата част от моите приятели го използват.

Аз нямам профил нито в Instagram, нито в Tik Tok. Смятам, че това е загуба на време, а и все пак нормалната човешка комуникация се осъществява лице в лице.

Популярният инфлуенсър Даниел Петканов смята, че „Tik Tok е все по-предпочитан от подрастващите. Алгоритъмът там е много по-благоприятен. Съдържанието е по-достъпно и разбираемо.“

Освен интересни отговори от различни хора, във видеото по-горе ще получите полезни насоки за създаване на съдържание, подходящо за определен тип социална мрежа. 

Къде прекарвате повече време?