И звездите са хора – в това често се опитват да ни убедят самите знаменитости, усмихвайки се чаровно по интервюта, докато разкриват ежедневните си неволи на нормални хора. Оказва се, че едно видео може да спести цялото това усилие на богатите и известните и по-точно видео с караоке изпълнение. И звездите са зле на кароке, точно като теб, мен, нас, вас. Изненадващо е, че дори музикални звезди не се справят много добре с импровизираните караоке концерти.

Представяме ви една колекция звездни караоке изпълнения, повечето от които ще ви повдигнат самочувствието. Е, има и хора, като Кели Кларксън, след които не бихме искали да си отваряме устите, какво остава пред микрофон... никога вече!

Видимо подпийналите Робърт Патинсън и Кейти Пери извиват гласове на “I’ll Make Love To You” на Boys II Men. Коментарите оставяме на вас :)

Британският изпълнител Ед Шийрън и колегата му от One Direction Хари Стайлс в дуетно изпълнение на Don’t Go Breaking My Heart на Елтън Джон. Като за хора, покорили света с вокалните си таланти, очаквахме мноооого повече!

Дано Майли Сайръс се старае повече на официалните си концерти!

Това изпълнение на Джъд Лоу на песента Johnny B. Goode може и да не е перфектно, но като че ли успя да ни накара да заобичаме още повече чаровния актьор.

 

Ето за тази Кели Кларксън стана въпрос в началото. Не, категорично не бихме искали да издаваме звуци пред караоке машините след подобно изпълнение.

Вин Дизел получава „Отличен” от нас... но за чувство и старание. За изпълнение – ами... по-добре недей!

Джерард Бътлър нажежава атмосферата с мощно изпълнение на Mustang Sally, с помощта на Деми Мур и Мишел Монаган. Ами, не е зле...