22-годишната Бела Хадид и 51-годишната Карла Бруни са родени с разлика от три десетилетия и на разстояние от повече от 6 хиляди километра една от друга, но снимките им, поставени една до друга, доказват, че двете имат сензационна прилика, която потребители в социалните мрежи не пропуснаха да забележат.

Техните носове, устни, скули, очи и формата на лицето – оказва се, че Карла и Бела имат много общи черти чисто визуално. Разбира се, подбрани са снимки на двете дами, на които те позират по един и същи начин, носят сходни тоалети или са с подобни прически и грим. Това допълнително засилва усещането за прилика.

Снимка: instagram.com

Извън физическата прилика и двете дами имат успешна кариера на модел, дефилират на подиума за най-известните световни марки, участват в кампании и фотосесии. През 1998 година Карла, която е съпруга на френския президент Никола Саркози (2007-2012), прекратява кариерата си на модел, за да се отдаде на пеенето и на писането на песни. 22-годишната Бела в момента е в апогея на кариерата си.

Снимка: instagram.com

И потребителите в социалните мрежи не са първите, които забелязват приликата. Преди време Harper's Bazaar Australia ги нарича двойнички, Elle UK определя приликата между тях като „странна“, а W magazine се шегува за потенциална конспиративна теория, че Бела и Карла всъщност са една и съща личност.

Снимка: instagram.com

Дори самата Карла Бруни забелязва приликата, когато двете с Бела се срещат на събитие през май 2018 година, и поства снимка в Инстаграм профила си с въпрос „Имам ли тайна дъщеря?“

Бела Хадид
Снимка: Getty Images

Карла Бруни