Рапърът Кание Уест, който наскоро обяви, че ще се кандидатира за президент на САЩ, се извини на съпругата си Ким Кардашиян за споделянето на детайли от личния им живот. В събота 43-годишният изпълнител използва своциалната мрежа Туитър, за да отправи публично извинение към Ким.

„Искам да се извиня на моята жена Ким, че споделих нещо, което е лично. Не се погрижих за нея, както тя го прави за мен. Ким, знам, че те нараних. Моля те, прости ми. Благодаря ти, че винаги си до мен.“

Официалното изявление на рапъра идва само седмица, след като той разкри персонална информация за семейството им с Ким по време на първата си реч като кандидат за президент на Щатите, последвано от тревожни и объркващи негови публикации в Туитър.

Снимка: Getty Images

Кание твърдеше, че се опитвал да се разведе с риалити звездата в продължение на 2 години и че двамата са обмисляли Ким да абортира най-голямото им дете – 7-годишната Норт.

Най-известната от сестрите Кардашиян не беше тагната в извинителния пост, но си пролича, че тя следи Туитър на съпруга си. Един фен на двойката е коментирал извинението с думите „Обичам ви много и двамата“, а Ким е харесала коментара му.

Феновете на двойката могат само да си представят какъв кошмар изживява известната двойка през последната седмица. Ким заяви, че семейството й се чувства „безсилно“ пред диагнозата биполярно разстройство на съпруга й Кание.

„Никога не съм говорила публично как това се е отразило на всички нас у дома, защото защитавам децата си и правото на Кание на личен живот. Но днес имам чувството, че трябва да коментирам заради стигмата и погрешните схващания за психичното здраве“, сподели 39-годишната Ким в изявление от сряда, молейки феновете за съчувствие и разбиране, продължавайки:

„Животът с биполярно разстройство не намалява или обезсилва мечтите и творческите идеи, без значение колко големи или недостижими могат да изглеждат за някои. Това е част от неговия гений и както всички сме били свидетели, много от мечтите му са се сбъднали. Ние като общество говорим за това да бъдем разбиращи и отзивчиви по въпроса за психичното здраве като цяло, но също трябва да бъдем такива с даваме на хората, които живеят с проблема, когато те се нуждаят най-много.“