Фолкпевицата Кали ще бъде гост в „Тази събота” по bTV на 28 юни 2014 г. Тя ще отговаря на въпросите на водещата Диана Любенова, която наскоро стартира своя рубрика за предаванията „Тази събота” и „Тази неделя”.

Красивата певица ще разкаже за новата си песен „Аз съм аз”, кой я е вдъхновил да я изпее и отговаря ли наистина текстът на личния й живот.

За LadyZone.bg Кали сподели, че поддържа контакт и с тримата си бивши мъже заради синовете си и че е запазила добрите си отношения и с родителите им. Певицата добави, че е щастлива и има една едничка цел - тримата й синове, макар и от различни бащи, да бъдат задружни и никога да не се разделят.

За всички читателки на сайта ни Кали разкри тайните за драстично свалените си килограми след третата й бременност, а именно тренировки вкъщи, много клякания и по- малко хапване на крак.

Според фолкдивата, когато една жена наистина обича един мъж, то тя го дарява с дете. Съветът, който даде Кали към всички мъже пък е те да бъдат морална, финансова и физическа опора на жените до тях, особено когато имат деца.

Още за разделите на Кали с мъжете в живота й, защо няма сватба с тях, от какво се издържа, получава ли издръжки от бащите на синовете си и подробности за музикалната й кариера ще можете да научите „Тази събота”, 28 юни по bTV.