Любимият цвят на един човек винаги е бил от голямо значение. Чрез цветовете определяме своя стил, изразяваме емоциите си и също така обосноваваме кои сме без думи.

#Бялото е символ на чистотата, невинността и свободата. Тези, чийто любим цвят е бялото са изобретателни и вдъхновяващи личности, за които няма невъзможни неща.

В очите на повечето хора, те са наивни, но това не е вярно. Те са изключително идейни хора, изпълнени с хъс и притежават дадености, с които малцина биха могли да се похвалят – характер, отговорност, сила и свобода са само част от всичките им качества.

#Що се отнася до черното бихме искали да опровергаем твърдението, че любителите на този цвят са меланхолични натури с наклонности към депресия и тъга.


Тези от нас, които харесват черното са много уравновесени и силни персони. Изключително решителни и независими, те не се поддават на своите емоции, умеят също така да ги прикриват, и са големи защитници на справедливостта. Също така, са прагматични и съвестни във всяко едно отношение.


#Червено е често свързвано с романтиката, но и с много други неща като например – здравето, силата и енергията. Онази сила, която ни тласка напред и нагоре. Тези, които харесват този цвят за впечатляващи личности, на моменти импулсивни и емоционални, но винаги истински и верни на себе си.

Други характерни черти за хората, които обичат червеното са амбицията и оптимизмът – за тях няма невъзможни неща. Изключителни любовници, те умеят също така да изразяват своите чувства без страх и опасения.

#Розовото е присъщо за по-спокойните натури. Мечтатели, любителите на розовите нюанси вярват безрезервно в любовта, страстта и добротата.

Жените, които харесват този цвят са чувствителни личности – алтруисти, те са винаги готови да помогнат на човек в нужда. Розовото се асоциира с добротата, симпатията, закрилата и обичта.

#Оранжевото е особен цвят. Той е символ на лукс и го харесват хора, които обичат да се забавляват и същевременно са дейни във всеки един аспект от живота им. Характерни черти за почитателите на оранжевото са – любопитството, безстрашието, енергичността и отдадеността.

Те са често сърцето на компанията, защото владея изкуството да обгрижват и забавляват своите гости. Верни приятели, те са много съвестни и постоянни в отношенията си – били те професионални или лични.

#Жълтото е любим на творческите натури, които обичат изкуството и се наслаждават пълноценно на живота. Те са като слънцето – зареждат околните с положителна енергия. Ведри, те се много отворени към света хора, които трудно бихте могли да подминете.

Казват, че тези от нас, които считат жълтото за любим цвят са много успешни в бизнес сферата. Изпълнени с идеи, те никога не спират да мечтаят и да работят над осъществяването на своите проектите.

#Зелено не се свежда единствено и само до парите и завистта. Тези от нас, които харесват този цвят са изключително искрени и истински личности, изпълнени с вяра и умеят лесно да общуват с останалите.

Вие, които открито признавате, че зеленият цвят ви е любим, сте скромни и здраво стъпили на земята. Откровени, на вас може да се разчита по неимоверен начин. Също така вие сте и много добри родители, педагози и пример за подражание. 

#Малцина са любителите на синия цвят, но тези, които го харесват са предимно стойностни личности, на които можем да се разчита.

Те са спокойни по натура и уравновесени. Те са също така много добри наблюдатели. Широкоскроени, те са наблюдателни и изучават фактите в най-малките детайли.