Холивуд е пълен с любопитни и дори малко засрамващи истории за любимите ни знаменитости, но рядко научаваме за тях. За щастие актрисата Салма Хайек си позволи да разкаже за едни не много приятен, но затова пък ужасно смешен случай, в който участва тя, музикантът Хари Стайлс и… домашната сова на Салма.

В шоуто на Елън Дедженеръс Салма Хайек разказа как веднъж в дома ѝ е дошъл популярен гост. Първоначално актрисата не желаеше да разкрие кой е той, но след това стана ясно, че говори за музиканта и актьор Хари Стайлс от „One Direction“.

Стайлс е бил много впечатлен, че Салма Хайек си гледа сова и дори е заявил, че самият той иска такава, след като е видял как птицата стои върху главата на красивата актриса. Изведнъж совата е решила да кацне на неговата глава.

„Точно когато го очакваше най-малко, совата прелетя на неговата глава“, разказа тя. „И тогава изхвърли топка косми. Топка косми от плъх, право на главата му.“

По всяка вероятност тази история е накарала всеки, който се страхува от птици или плъхове да потръпне ужасен, но Салма и Хари са го приели от забавната страна. Все пак актрисата се надява, че музикантът няма да ѝ се разсърди, че е споделила случката и е разкрила, че именно той е станал мишена на топката косми.

Салма Хайек е осиновила совата си преди две години, когато е попаднала на реклама на приют за сови. От тогава се грижи за птицата, която носи името Керинг.