31-годишният „ангел“ на Victoria's Secret Елза Хоск съобщи, че очаква момиченце по подобаващ начин – с ефектна фотосесия за бельо на световноизвестен бранд.

Вероятно затова манекенката е решила, че няма нужда от много думи и е написала в своя Инстаграм профил единствено „Babygirl“.

Колежката й Джиджи Хадид, която в края на септември роди първото си дете, също не е многословна в коментара си „Yay”. Своите поздрави изпрати и Ирина Шейк.

Шведският модел Елза Хоск е в 21-та седмица на своята бременност, за която съобщи миналия вторник, също чрез ефектни кадри в социалните мрежи.

„Досега пазих в тайна този ангел в моята утроба. Много съм щастлива и развълнувана, че започвам нов етап в живота си с мъжа на моите мечти“ – написа красавицата, отбелязвайки в поста своя приятел Том Дели.

Елза Хоск е във връзка с датския бизнесмен от 2015 г.

В началото на 2020 г. манекенката отбеляза 10 години, откакто не пие алкохол. Пред своите над 6 милиона последователи в Инстаграм тя се изповяда с думите:
„Преди десетилиетие бях изгубила посоката. Нямах работа и реших да се преместя в Ню Йорк. Градът ме погълна и се изгубих още повече… Станах трезвеник, разбирайки, че съм алкохоличка и че навън има цял един свят, който живее трезво.“