25-годишният модел на Victoria's Secret Девън Уиндзор направи най-важното дефиле в живота си – до олтара. През уикенда красавицата се врече във вярност на приятеля си Джони Декс Барбара.

Сватбата бе на Карибите и по-точно на остров Сен Бартелми, който е под френско управление. Разбира се, на тържеството гъмжеше от изящни колежки на булката, сред които Оливия Кулпо, Шанина Шейк, Надин Леополд и Кара Сантана.

Девън Уиндзор бе с бяла дантелена рокля с голи рамене (по непотвърдена информация е дело на Zuhair Murad), а младоженецът също бе изцяло в бяло.

Снимка: profimedia.bg

Сватбените пръстени са дело на Никол Уегман от Ring Concierge, като бижуто на Девън Уиндзор се състои от три халки (платина и злато), които могат да се носят както отделно, така и в комплект.

Снимка: Ring Concierge

Джони Декс си е поръчал две 3-милиметрови халки – от 18-каратово злато и от платина, които не са предвидени да се носят заедно.

Снимка: Ring Concierge

Джони Декс предложи брак на моделката през юни 2018 г. с впечатляващ пръстен със 171 диаманта, чието ръчно изработване е отнело повече от месец. Тогава той качи любовта на живота си на самолет, който прелетя над частен плаж, където бе изписан въпросът “Marry Me?”.

В това видео можете да видите подготовката на булката за големия ден.