Моделът на Victoria's Secret Марта Хънт получи предложение за брак по мечтан от много жени начин. Не къде да е, а на Бахамите, нейният приятел – фотографът Джейсън Макдоналд, е коленичил пред нея в компанията на кученцето й, на чийто нашийник е била поставена кутийката с годежния пръстен.

Самата Марта Хънт също сподели радостната вест чрез интересен пост в Instagram. Тя написа „Имам една тайна...“ към снимка, на която добре се вижда разкошният диаментен пръстен. На друг кадър в същия пост виждаме как тя целува своя любим.

Скоро след това приятелките на Марта, сред които Джиджи Хадид и Жасмин Тукс, започнаха да изпращат своите поздравления. Така че, задава се сватба, на която ще гъмжи от световноизвестни манекенки.

Марта Хънт и Джейсън Макдоналд се запознават по време на фотосесия (логично, нали) през 2015 г. и веднага се влюбват. Най-вероятно на сватбата им ще видим и носителката на „Грами“ Тейлър Суифт, която е близка приятелка на моделката. В очакване сме и дали кученцето ще донесе сватбените халки до олтара.

Мечтаете ли да ви предложат брак на Бахамите?