Новите технологии лесно могат да хвърлят бърз поглед в бъдещето. Екип от дизайнери се обединява, за да ни покаже как ще изглеждат децата на британските принцове Хари и Уилям след 20 години. Английският сайт за козметика cosmetify.com ни пренася две десетилетия напред във времето със снимки, които показват как ще изглеждат 6-месечният син на херцозите на Съсекс принц Хари и Меган Маркъл. 21-годишният Арчи е взел луничките и тъмните очи на майка си, а от баща си е наследил рижия цвят на косата.  

 

принц Арчи
Снимка: profimedia/Getty

Виждаме 4-годишната дъщеря на принц Уилям и Кейт Мидълтън – принцеса Шарлот, като 25-годишна млада дама. Дизайнерите са решили да боядисат косата й черна, като са запазили лешниковите й очи и формата на носа. Челюстта й е малко по-остра като тази на баща й Уилям.

 

принцеса Шарлот
Снимка: profimedia/Getty

Най-голямото дете на херцозите на Кеймбридж принц Джордж, който в момента е на 6, е представен като 27-годишен млад мъж с руса коса и характерни черти на лицето.

принц Джордж
Снимка: profimedia/Getty

Дизайнерите представят и най-малкото дете на Уилям и Кейт – Джордж, който в момента е на 1 година и 7 месеца, като 22-годишен принц със светла коса, очи и кръгло лице.

принц Луи
Снимка: profimedia/Getty