Официалната визита на херцозите на Съсекс в Африка продължава, а най-интересният ден досега беше именно вчерашният – 25 септември, защото кралската двойка включи в програмата си с ангажименти и малкият Арчи. На третия ден от кралското турне Меган, Хари и 4-месечният им син се срещнаха с носителя на Нобелова награда за мир архиепископ Дезмонд Туту и неговата дъщеря в Кейптаун.

Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор беше в центъра на вниманието – прегърнат от мама Меган и придружаван от татко си, всички искаха да го видят и да го снимат. Бебето се държа повече от добре – усмихнат и кротък през цялото време.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Още с първите снимки след раждането му много фенове сравниха Арчи с известния му баща. Сега обаче, когато кралският наследник е на 4 месеца, приликата е още по-явна. Бебешки фотоси на тримата се появиха в социалните мрежи с въпроса „на кого прилича повече Арчи?“

Повечето отговори бяха в полза на принц Хари. Вие как смятате?

Още един мил момент от ангажиментите на херцогинята в Кейптаун беше посещението на благотворителна организация, която подкрепя майки с ХИВ. 38-годишната Маркъл дари част от дрехите на Арчи, които вече са му малки, включително и боди с надпис „The Future“ (бъдещето).

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Във видеото вижте всички сладки моменти на Арчи в Африка, а в галерията тук може да разгледате още интересни снимки и физиономии на кралското бебе.