Надникнахме в социалните мрежи, за да видим как известните българи посрещнаха 2023 година. Ето малка част от вълнуващите мигове, които звездите споделиха в Инстаграм!

Холивудската звезда Мария Бакалова посрещна първите мигове на новата година в София, става ясно от Инстаграм профила й. Актрисата, която стана световноизвестна с ролята си в "Борат 2", сподели снимка от панорамния бар на покрива на хотел Sense.

Николета Лозанова посрещна новата година заедно с любимия си Ники Михайлов в Бали, като не пропусна да сподели вълнението си: "2023 причини да обичаш живота и най-важната е тук с мен".

Ганка и Ванко от "Сървайвър" споделиха екзотични мигове от голф игрище в Сейшели в Инстаграм профилите си, като написаха: За такива гледки си струва да се мечтае! Честита Нова година, приятели! Бъдете здрави, мечтайте непрестанно!".

Хриси Парова разкри забележителни костюм, с които се е преобразила в новогодишната нощ - на Круела де Вил.

Поп-фолк примата Преслава поздрави почитателите си, като сподели в Инстаграм профила си снимка с дъщеричката си от СПА столицата на България - Велинград.

Златка Райкова сподели вълнуващи мигове с партньора си Карен Хачатрян, с когото са посрещнали новата година в луксозен хотел в Баня.

Филип Буков, звездният актьор от сериала "Татковци" по bTV, сподели, че е посрещнал новата година след "10 км бягане в планината последвани от 100 набирания, 200 лицеви и 300 коремни".

Вижте повече за Филип Буков, Хриси Парова и Ганка и Ванко от "Сървайвър"в следващите видеа: