Вчера надникнахме в социалните мрежи, за да видим как известните българи посрещнаха 2023 г., за да ви покажем само малка част от вълнуващите мигове, които звездите споделиха в Инстаграм. Е, днес продължаваме да ви разкриваме още!

Поп-фолк звездата Камелия също не пропусна да пожелае прекрасни неща на феновете си в Инстаграм профила си, като певицата сподели видео в компанията на партньора си.

Режисьорката Яна Титова, известна с работата си зад филма "Доза щастие", сподели чаровни мигове със семейството си в уютна атмосфера.

Графа и Михаела Филева споделиха, че са посрещнали новата година в СПА столицата на България - Велинград, където музикантите са имали участие в новогодишната програма на местен хотел.

"В домовете ви да има здраве, любов и уют, в мечтите ви - смелост и безграничност, в душите - светлина, в мислите - добро!" - това пък пожела на феновете си Мария Илиева в Инстаграм профила си.

"Пишеше, че Новата година ще ми донесе екзотична почивка и нова кола… Минаха 3 дни вече, защо още ходя пеша в София?!? Как работи тая баница изобщо?!?", не пропусна да се пошегува с новогодишния си късмет от баницата актрисата Даяна Ханджиева.

"Традиционният ни последен залез за годината на 31 декември, в любимият ни бар на плажа, на любимия ни остров! Вече 3 година изпращаме слънцето на 31 точно там! Този път четирима!", не крие вълнението си Антония Петрова-Батинкова.

"2023-та, орисвам те да бъдеш най-добрата година досега за мен, моите приятели и публика ми! Да си пълна с чудеса и хубави неща. Да си здрава, щастлива и успешна. Да сбъднеш, най-големите ни мечти и да не спираш да ни напомняш какви късметлии сме в живота и в любовта", пожела си за новата година Глория.

Вижте повече за новогодишната нощ на българските звезди тук: