Кoгато посещават светски събития, те обикновено са с прави коси, пригладени или с романтични леки чупки. Но по рождение, тези жени са не просто къдрави, а истинска експлозия от буйни спирали!

Все по-често и трите се завръщат към естествената визия на косата си. Вижда се от снимките, които споделят в профилите си в социалните мрежи. 

Мишел Обама, Тайра Банкс и Кристи Тейгън не крият природната лудост на косите си. 

Какви са скритите послания, които изпращат със свободата на къдравите си коси?

По повод 57-ия си рожден ден Мишел Обама сподели своя черно-бяла снимка. На нея тя бивашата първа дама на САЩ беше без грим и с естествената форма на косата си. По рождение тя е има грива от ситни къдрици.

Докато съпругът й заемаше поста президент на Америка обаче, Мишел по-често беше с пригладена коса, добре стилизирана в прическа. 

На снимката по повод рождения си ден обаче, тя се показа без грим и стилизанти в косата. Естествените й къдрици смело падаха около лицето й. 

47-годишната Тайра Банкс пък призова последователите си да покажат своето естествено "аз" на света. Това беше нейното (не толкова) скрито послание, публикувайки кадър в Инстаграма си. Там тя демонстрира изключителен обем в косата. 

Последователите на звездата споделиха своето одобрение относно зашеметяващата й визия.

Снимки: instagram.com/tyrabanks

Криси Тейгън показва естествената визия на косата си в най-милите моменти от живота си - когато е с децата.  

Често тя може да бъде видяна с права, чуплива или коса, хваната на стегната опашка. Но когато е в компанията на най-близките си съпругата на Джон Леджънд, обръща гръб на суетата.

 


Снимки: instagram.com/chrissyteigen

 ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ... 

По рождение и Меган Маркъл е къдрава? Кога обаче ще я видим с естествената й визия - не сме сигурни.