Ден след излизането си от „Фермата“ Ивайло отговори на част от хейтърските коментари по негов адрес. Бившият управител на пъбове в Лондон направи това в YouTube канала IvoVladiTheTwins, който развива заедно със своя приятел Владислав Филипов.

Снимка: Youtube/IvoVladiTheTwins

„Запознахме преди близо година. Още в началото, говорейки си на разнообразни теми, често се случваше да си допълваме мислите или да казваме едно и също нещо в един и същ момент. Отделно от това и двамата сме зодия Близнаци. Мислим сходно, остри камъни сме, имаме его, не търпим глупавите хора и не ги толерираме. Тогава решихме да изходим от всички общи неща между нас и обединихме зодиакалния знак на Близнаци (GEMINI) и наименованието за братя близнаци TWINS! Така се роди и TheTwins“ – пише през септември месец Владислав Филипов в Инстаграм профила на дуото.

„Горд съм, че Иво е във „Фермата“, защото олицетворява всичко онова, което сме ние, като характери... а именно да си директен, прям, на ръба на добрия тон дори с риска някой да се обиди, но честен с хората и най-вече честен пред себе си! Това е той и извън „Фермата“, това сме ние в живота...“ – пояснява Владислав.

Снимка: Youtube/IvoVladiTheTwins

Но да се върнем на самото видео, което Иво е озаглавил „Доза любов и светлина!“

Снимка: Youtube/IvoVladiTheTwins

В него той изчита хейтърските коментари и им отговаря. Ако коментарът е с повече лайкове, Иво поздравява автора и също дава един палец от себе си. Бившият барман често коментира правописа и самите епитети, с които са го нарекли. Вижте повече във видеото: 

А тук можете да видите подобно видео със Сия, публикувано на 13 октомври: 

Междувременно Краси от „Фермата“ публикува през уикенда снимка с Иво, под която написа „Различните винаги ще са на мода“.

За другите изяви в социалните мрежи на вече напусналите "Фермата" 7 вижте тук: