Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева се похвали в "Инстаграм", че е прекарала много приятен ден в офиса заедно с най-голямата си внучка.

„Веселба! С внучка и с дъщеря на работа! Аз с внучка ми Илиана, а Гери с дъщеря си Даниела изкарахме една много различна работна сряда. Хем поработихме добре, хем ни беше весело. Е, целият офис, както и ние с Росина бяхме облепени с лепенки на Елза и Ана, но можем ли да се съпротивляваме?!
Най-хубаво беше в стаята на баба и в стаята на счетоводството с кака Надя!
Но истината беше, че бяха мнооого послушни! Късният следобед Илиана само седна на задната седалка в колата и мигновено заспа! И двете искат пак!“ – написа европейската (Амстердам, 1980) и световна (Лондон, 1979) шампионка Илиана Раева.

Най-голямата й внучка, кръстена на нея, навърши през ноември 4 години. Другите две внучки на Илиана Раева и Наско Сираков се родиха миналата година през март и май.

От профила на гимнастичката разбираме и друг интересен факт – спортният журналист Вера Маринова пише книга за Жулиета Шишманова (1936-1978).

„Жулиета Шишманова – велика жена, треньор, ръководител! Тя е една от моите вдъхновителки. Очаквам Вера Маринова да възроди истинския й образ в книгата, която вече пише за 70-годишнината на българската художествена гимнастика. Тогава многобройните фенове на спорта ни ще могат да се докоснат до магията на тази уникална жена! Вечна й памет!“ – пише Илиана Раева в социалната мрежа.