Актрисата Амбър Хърд се оплака на процеса срещу бившия й съпруг Джони Деп от преследване на феновете му, които заплашвали да убият нея и дъщеря й, съобщава Си Ен Ен.

Показанията на актрисата са дадени в четвъртък - преди оттеглянето на 7-членното жури, за да обмисли присъдата по нашумялото дело, което се гледа във Феърфакс, щата Вирджиния, след като адвокатите на двете страни изнесоха заключителни речи.

Самият процес продължи шест седмици, в който се появиха язвителни взаимни обвинения в домашно насилие. Обсъждането по делото ще бъде подновено във вторник.

„Получавам стотици смъртни заплахи през цялото време, ако не всеки ден. Имаше хиляди от тях от началото на този процес“, каза Хърд.

„Седейки в тази зала, не се смея, не си правя саркастични шеги. Но хората се смеят на моето свидетелство за насилие. Това е ужасно, болезнено и унизително за всеки човек. Мен ме тормозят, унижават, заплашват – всеки ден, дори когато просто влизам в съдебната зала. Хората искат да ме убият и говорят за това всеки ден. Хората искат да сложат дъщеря ми в микровълновата и да ми разкажат за това”, не успя да сдържи сълзите си тя.

Амбър Хърд отглежда едногодишна дъщеря Уна Пейдж, която е родена от сурогатна майка. Актрисата пази в тайна името на бащата на детето.

Джони Деп съди бившата си съпруга заради нейна публикация, в която тя го обвинява в домашно насилие. Това разби кариерата на актьора, той загуби много роли и в резултат ще реши да съди Хърд за нанасяне на щети в размер на 50 млн. долара, пише още БГНЕС.