Съдебната битка на Амбър Хърд с Джони Деп никак не помага на кариерата й - след като се появи в "Лигата на справедливостта" през 2017 г., а след това и в хита "Аквамен", кариерата й сега е в застой.

Амбър Хърд е наясно с лошия период в кариерата си и го потвърди в показанията си пред съда миналата седмица.

Медиите съобщиха, че някои от сцените й са били изрязани от продължението на „Аквамен“, което трябва да излезе следващата година, пише още БГНЕС.

Главната роля се изпълнява от Джейсън Момоа, а Амбър Хърд е негова партньорка. Но президентът на DC Films Уолтър Хамада коментира, че Хърд почти е отпаднала от филма поради липсата на химия между нея и колегата й.

"Истината е, че не е необичайно във филмите да нямат химия за двамата главни персонажи... Можете да изфабрикувате някак си тази химия. Така че накрая, когато гледате филма, те изглеждат така, сякаш има страхотна химия между двойката. Но просто знам, че в хода на постпродукцията бяха необходими много усилия, за да се постигне това", казва Хамада, цитиран от "Ролинг Стоун".

Снимка: Getty Images

Мнозина обаче са на мнение, че посочената причина е само оправдание и че основната причина е петицията срещу Амбър в сайта Change.org, която събра над 4,3 млн. подписа срещу нея.

Посредством тази петиция хората искат да окажат влияние върху киностудията Амбър Хърд бъде изключена от новия „Аквамен“.