Холи Бери каза „да“ за трети път. В събота 46-годишната актриса стана госпожа Мартинес, след като се венча за бившия приятел на певицата Кайли Миноуг – френския актьор Оливие Мартинес. Щастливото събитие е отпразнувано в изключително популярно за сватби място във Франция – частният имот Шато дьо Конде, който се намира в областта Бургундия и е на час път с кола от Париж. Двойката първо е сключила граждански брак, след което в присъствието на 60 гости се е състояла и църковна церемония, съобщават американските медии.

Снимка: Aymeri de Rochefort, wikipedia.org


Шато дьо Конде разполага със собствен параклис, където именно двамата са венчани пред най-близките приятели и роднини. Комплексът в момента предлага промоционални пакети за сватбени тържества, които са намалени на половин цена – така че двамата актьори са платили вместо 23 хиляди евро, само 12 хиляди.

Бременната Холи Бери, Снимка: JLP.comИзточник, присъствал на сватбата казва, че Холи се появила на тържеството с бяла лимузина и била облечена в семпла кремава рокля – естествено за бременни, защото както се разбра по-рано тази година, Бери очаква второто си дете. От връзката си с модела Гейбриъл Обри тя име момиченце – Нала, което в момента е на 5 години.

Холи на почивка с Оливие и дъщеря си Нала, Снимка: JLP.comЗа Холи това е трети брак, след като бе омъжена за актьора Ерик Бенет и за бейзболиста Дейвид Джъстис. С Оливие се сгодени април 2012 г.