Животът на Хю Хефнър е противоречив и винаги се е говорело за порочните неща, които са се случвали за стените на имението „Плейбой“. Сега обаче, 4 години след смъртта на милионера, документалният сериал „Тайните на Плейбой“ разкрива подробности, които досега бяха пазени в тайна.

Снимка: Getty Images

Плеймейтката Кариса Шанън разкри, че е забременяла от бизнесмена, но е направила аборт и не му е казала, защото не е искала да ражда детето му.

Тя ѝ сестра ѝ Кристина, с която са близначки, стават плеймейтки през 2008 г. когато са на по 18 години. През 2009 г. получават покана от Хю Хефнър да се преместят да живеят с легендарното имение, заедно с милионера. Момичетата приемат това като голяма чест и се съгласяват… без напълно да осъзнават какво очаква Хефнър от тях с тази покана.

Снимка: Getty Images

„Изобщо не ни хрумна, че 80-годишен мъж може да спи с всички тези жени“, призна Кариса в предаването.

Точно на 19-ия си рожден ден момичетата получават покана да посетят спалнята на Хефнър и там, под въздействието на алкохол (въпреки че според американските закони нямат право да пият) и под насърчителното подканяне на главната приятелка на Хефнър Холи Мадисън, момичетата правят орална любов с възрастния мъж.

Снимка: Getty Images

„Никога до този момент не бяхме участвали в тройка заедно и никога не бихме поискали да го правим“, разказа още жената, която днес е на 32 години. „Това беше точно на рождения ни ден – такова нещо не се забравя.“

Въпреки всичко момичетата остават да живеят с Хефнър и стават част от многобройния му харем. Сексуалните контакти с милионера са редки, но без предпазни средства и в крайна сметка Кариса открива, че е бременна.

Тя признава, че не се е притеснявала от забременяване, защото по това време Хефнър е на 84 години. Твърде възрастен, според нея, за да може да има още деца. Но когато разбира, че носи бебето на милионера, веднага изпитва ужас и отвращение.

„Бях отвратена от тялото си“, сподели тя. „Все едно в мен имаше извънземно. Бах погнусена. Исках да го разкарам.“

Снимка: Getty Images

Тя не споделя с никого, освен с най-близките си хора за бебето, защото се опасява, че Хю Хефнър ще я накара да го задържи. Кариса тайно отива в клиника и прави аборт – решение, за което никога не е съжалявала.

През 2010 г. двете момичета съобщават на Хю Хефнър, че искат да напуснат имението. Той опитва да ги задържи, но те вече са решили, че парите не са най-важното и се изнасят. Малко по-късно Хефнър се жени за Кристъл, която е третата и последна съпруга ма милионера.

Хю Хефнър почина на 27 септември 2017 г, на 91-годишна възраст. Той завеща западащата империя на „Плейбой“ на най-младия си син Купър. Наследниците на Хафнър отхвърлят непотвърдените обвинения, които сериалът „Тайните на Плейбой“ отправя.