Хайди Клум, един от най-големите супермодели на света, сподели много забавна снимка, на която е гола и върху себе си има само шапка и слънцезащитен крем. Всъщност може би Хайди малко е попрекалила със слънцезащитата, за съжаление на мъжката половина от почитателите ѝ.

„Още един горещ ден“, написа тя. „Не забравяйте да носите слънцезащитен крем.“

Хайди е напълно права да се притеснява от слънцето. Много хора се заблуждават, че когато е облачно, биха могли да си спестят слънцезащитата, но това крие много рискове за кожата. Освен това дерматолозите препоръчват слънцезащитните кремове да се ползват целогодишно.

Хайди започна модната си кариера през 1991 г. и стана един от най-известните модели на света. Тя беше ангел на „Victoria's Secret“ в продължение на 13 години, а сега вече е бизнес дама.

Според списание „Форбс“ Хайди е вторият най-високоплатен модел, макар по-голямата част от приходите ѝ да се дължат на бизнес начинанията ѝ.

В момента дъщеря ѝ, 18-годишната Лени, уверено върви по нейните стъпки. Майка ѝ напълно я подкрепя за решението ѝ, но още повече се радва, че момичето не се отказва от образованието си.

Още за Хайди Клум: