18-годишната красавица Лени Клум тази седмица отпразнува дипломирането си. Дъщерята на Хайди Клум реши да отиде на бала си в една от роклите на майка си – черна рокля, която Хайди Клум последно носи през 1998 г.

„Бал в роклята на мама“, написа тя в Инстаграм, където качи снимки на въпросната рокля.

Снимка: Getty Images

Лени, чието име е Хелена Самюъл, е най-голямата дъщеря на Хайди Клум. Тя е единственото от децата ѝ, което не е от певеца Хенри Олусегун Адеола Самюъл, известен като Сийл. Момичето носи неговата фамилия, защото е осиновена от него още като бебе.

Снимка: Getty Images

Нейният биологичен баща е бизнесменът Флавио Бриаторе, с когото Хайди Клум има връзка през 2003 г. През декември същата година тя съобщава, че е бременна, но малко след това открива, че приятелят ѝ и баща на бъдещото ѝ дете ѝ изневерява.

Снимка: Getty Images

Още докато е бременна, Хайди Клум започва връзка с музиканта Сийл. Двамата се женят през 2005 г. и Силй осиновява малката Лени.

Снимка: Getty Images

„Трудно е да ти липсва бебе, което никога не виждаш“, каза тогава биологичният ѝ баща Флавио Бриаторе. „Но поне знам, че Лени не е изоставено дете. Лени е част от семейството на Силйл.“

През 2012 г. Хайди Клум и Сийл се разделиха, а през 2018 г, Лени се срещна с биологичния си баща в Италия. Тогава момичето беше 14-годишно.

Още за Хайди Клум: