След като покори модния бизнес, супермоделът Хайди Клум се насочва към съвсем различна сфера – музиката. Още тази седмица ще имаме възможност да чуем първата ѝ песен, заедно с рапъра Снуп Дог, това съобщава журналистът Саймън Бойл от вестник „Сън“.

Снимка: Getty Images

В петък се очаква да бъде пусната първата ѝ песен, която се нарича „Chai Tea With Heidi“. Същия ден ще видим и видеоклипа към песента.

Самата Хайди сподели кратък откъс от клипа в Инстаграм.

„Обичам да излизам извън зоната си на комфорт и да се предизвиквам, така че обмислях да направя песен“, сподели моделът пред журналиста на „Сън“. „Имаше само един човек, с когото исках да пея. Аз съм голяма почитателка на Снуп Дог и знаех, че или трябва да направя нещо голямо, или да се откажа.“

Клум, която e един от най-популярните модели с света, се е свързала със Снуп Дог и малко след това е получила покана да се срещнат в студиото му.

„Обичам песни, които карат хората да танцуват и да се забавляват. Снуп Дог ми даде точно това“, разказа още тя. „Понякога се щипя, за да се уверя, че не сънувам, защото това е сбъдната мечта."