За никого не е тайна, че Гуинет Полтроу е имала много известни гаджета. Сред тях ярко се открояват 2 имена – Брад Пит и Бен Афлек. Ако някога сте се питали кой от тях е по-романтичният, кой по-добрият любовник и с кого е по-вероятно да се скарате, сега е моментът да получите отговори.

50-годишната актриса участва в подкаст с водещ Алекс Купър, в който трябваше да отговаря на въпроси, свързани с двете й може би най-известни гаджета.

Припомняме ви, че Гуинет е имала достатъчно време да опознае и двамата, защото и двете й връзки продължават почти 3 години. С Пит тя се среща от 1994-а до 1997-а, а с Афлек – от 1997 до 2000 г.

Снимка: Getty ImagesЗапитана кой е по-добрият в леглото, Полтроу заявява, че изборът е труден. И все пак откроява Афлек.

„С Брад беше като химия, като любовта на живота ти по онова време, а представянето на Бен беше технически отлично“.

Забавен момент от подкаста е, когато Гуинет осъзнава, че говори за сексуалния си живот и дъщеря й ще чуе това – „Не мога да повярвам, че дъщеря ми слуша това!“, заявява актрисата.

Снимка: Getty ImagesНосителката на „Оскар“ сподели още, че 59-годишният Пит е по-романтичният от двамата, макар че 50-годишният Афлек е този, който я кара да се смее - и с когото е по-вероятно да влезе в спор. Описа и двамата като добри с целувките.

Гуинет е първата холивудска знаменитост, с която Афлек се среща, след като печели първия си „Оскар“ за „Добрият Уил Хънтинг“ през 1997 г. Запознават се на вечеря и след това дори си партнират в няколко филма.


В годините след раздялата им актрисата се запознава с бъдещия си съпруг – фронтменът на Coldplay Крис Мартин, с когото имат 2 деца. Разделят се през 2014 г. През същата година Гуинет започва да се среща в Брад Фалчук, с когото се женят през 2018 г.

Снимка: Getty ImagesОт своя страна Афлек се жени за дуга известна холивдуска актриса – Дженифър Гарнър през 2005 г. Имат 3 деца. Разделят се през 2015 г. и 3 години по-късно официално се развеждат. Всички знаем, че наскоро Афлек отново се събра с Дженифър Лопес, дори се ожениха.

Брад Пит пък се жени първо за Дженифър Анистън през 2000 г. Бракът им продължава 5 години, когато се започнава с Анджеlinaа Джоли, с която имат 6 деца. Женят се, но разводът им е белязан от много скандали, обвинения в насилие и спорове за родителски права.

Вижте във видеото какво споделя Брад Пит на премиерата на един от филмите си: