Граймс показа новата си впечатляваща татуировка, създадена да изобразява "красиви извънземни белези", според думите на алтернативната певица и приятелка на милиардера Илон Мъск.

Кандаската изпълнителка Граймс, чието истинско име е Клер Буше, сподели снимка на новата си татуировка в Инстаграм, като мастилената рисунка покрива почти целия й гръб.

"Цял гръб с бяло мастило от @tweakt с помощ от извънземния компютърен мозък на @nusi_quero", написа Граймс към кадъра в социалната мрежа.

"Нямам добра снимка, защото ме боли прекалено много и трябва да спя, кожата ще бъде зачервена за няколко седмици, но ще имам красиви извънземни белези", допълва тя.

Последователите на певицата в Инстаграм се втурнаха да правят комплименти на новия й татус, а певицата Princess Nokia го нарече "Откачен".

Граймс, която има син от партньора си Илон Мъск, преди това е казвала, че би искала да се премести на Марс, след като навърши 50 години, за да помогне за създаването на човешка колония там.

По време на интервю през февруари 2020 г. за The Face Граймс беше попитана дали "предпочита да отиде на Марс или да качи съзнанието си в "облака".

"Това са основните неща, които се опитвам да направя. Предполагам, че бих искал да кача съзнанието си и тогава, когато това е технологично възможно, да накарам съзнанието ми да живее в някакъв хуманоиден съд, който може да говори и да се движи свободно - и тогава това тяло може да отиде до Марс и други планети с моето съзнание в него", отговори тогава Граймс.

Самият Мъск по-рано разкри плановете си да изпрати 1 мнл. души на Марс до 2050 г., обявявайки, че ще изстрелва по три ракети "Старшип" всеки ден, създававайки същевременно "много работни места".