55-годишната Дженифър Анистън може и да се е шегувала в миналото, че „не е диамантено момиче“, но винаги е носила разкошни бижута, с което да подсказва точно обратното. Актрисата от „Приятели“ беше омъжена за Брад Пит от 2000 до 2005 г., като впоследствие мина под венчилото с Джъстин Теру през 2015, като бракът им просъществува до 2018 г. Наскоро звездата от „Приятели“ предизвика нови слухове за годеж, след като носеше пръстен с огромен скъпоценен камък на лявата си ръка, пише "Хелоу".

Снимка: Getty Images

Годежът на Дженифър Анистън с Брад Пит

Актрисата започна да се среща с Пит през 1998 г., като той й предложи брак на следващата година с пръстен от италианската бижутерка Силвия Дамиани.

Майк Фрид, главен изпълнителен директор на The Diamond Pro, описва пръстена като „изключително уникален“ и смята, че стойността му се е увеличила.

„Пръстенът е съобщено, че струва 500 000 долара през 1999 г., което означава, че днес би струвал приблизително 1 млн. долара“, казва Фрид.

Зак Стоун от Seven Stone обаче казва пред "Хелоу", че вероятно стойността му днес е шестцифрена, но тя не е била толкова висока, колкото е било първоначално изчислено.

Снимка: Getty Images

„Пръстенът включва централен диамант, заобиколен от спирала от по-малки диаманти, символизиращи вечността. По онова време се говореше, че изящното бижу е струвало на актьора от „Боен клуб“ умопомрачителните 500 000 долара, въпреки че бих го оценил на максимум 200 000 долара", казва той.

Влиятелната двойка на Холивуд се ожени през 2000 г. на церемония върху скалите в Малибу. Те се разделиха само пет години по-късно на фона на слуховете, че Брад е имал любовна афера с колежката си от „Мистър и мисис Смит“ Анджелина Джоли.

Годежът на Дженифър Анистън с Джъстин Теру

Дженифър се запозна с втория си съпруг Джъстин Теру през 2007 г., но връзката им не прерасна в романтична, докато не се събраха отново заедно за снимките Wanderlust през 2011 г.

Снимка: Getty Images

Джъстин й предложи брак през август 2012 г. с голям 8-каратов диамантен пръстен, за който Фрид казва, че е „по-опростен като дизайн“.

„Съобщено е, че пръстенът тогава струва 500 000 долара през 2012 г., което означава, че днес струва около 700 000 долара", казва Фрид.

Зак Стоун омаловажава първоначалните оценки от 1 млн. долара, като обяснява: „Истинската му стойност вероятно ще е била около 250 000 долара.“

Двойката размени брачни обети през август 2015 г. на тайна церемония в дома им в Бел Еър.