Като всяка съвременна жена работите по цял ден. Не ви остава време за нищо женско, гъделичкащо и разпускащо? (Това, естествено не се отнася за нас, които работим в женски сайт!). Съмняваме се, просто защото няма как да не разполагате с поне 30 минути обедна почивка. Ако тя е дори повече, значи това е вашият шанс да забравите за работа в този отрязък от време и да си доставите някоя и друга наслада за стомаха и душата.

Вместо нездравословната бърза храна, изядена на крак, защо не пробвате нещо, като супичка или салатка. Примерно в близката пицария. Това ще повлия добре на организма и най-важното: няма да ви стане тежко на стомаха или да ви се доспи.

И след като вече се намирате в близката пицария, трябва да се запитате къде са колежките? С тях бихте могли да си поговорите за най-новите модни тенденции или просто да поклюкарствате. Запомнете: без разговори за работа!

Вместо да използвате обедната почивка за плащане на битови сметки, което може спокойно да направите по интернет, просто се разходете. Още повече, че времето в последните дни е напълно съгласно с идеята. Направо ще е истинско кощунство, ако не се възползвате.

Измислете си и още глезотии, като например един бърз шопинг и ще видите как работата следобед ще ви се стори по-малко натоварваща.

Дами, на работа ли сте още или в обедна почивка?