Актьорът Франки Мюниц, който е най-известен с ролята си в хитовия сериал „Малкълм“, съобщи в Инстаграм, че е станал баща на момченце. Мюниц не разкрива името на бебето.

Снимка: Getty Images

Хора, аз съм татко“, каза той във видео, което сподели в историята си. „Обичам го толкова много и обичам съпругата си повече от всякога.

Франки Мюниц и съпругата му Пейдж Прайс съобщиха, че очакват дете през септември миналата година. Двамата публикуваха видео в YouTube, в което Пейдж разказа, че е имала затруднения да забременее, което я е карало да се чувства „по-малко жена“.

Когато разбрахме, че ще имаме дете, не можахме да повярваме“, каза тя. „Знаехме, че го искаме, но ни бяха казали, че шансовете не са големи.

През ноември двамата разкриха пола на бебето пред почитателите си и със семействата си, с които се срещнаха онлайн заради мерките срещу COVID-19.

Двамата с нетърпение очакваха бебето си и се подготвяха да бъдат родители. Пейдж дори сподели снимки, на които се учи да използва помпа за кърма.

Заради сериала „Малкълм“, който се излъчваше между 2000 г. и 2006 г., Франки Мюниц беше един от най-популярните млади телевизионни актьори, но след края на сериала кариерата му не успя да продължи успешно.

Снимка: Getty Images

По това време актьорът имаше още една голяма страст – автомобилните състезания, но високите скорости не се отразиха добре на младeжа. През 2012 г. той получи микроинсулт и през следващите години е получил поне още 15 такива. В резултат на това са останали трайни увреждания и актьорът призна, че е загубил голяма част от спомените си, сред които и почти всичко свързано с работата по „Малкълм“.