Актьорът Езра Милър, който беше обвинен в кражба с взлом, е сключил сделка с разследващите власти, като се е съгласил да се признае за виновен. Като наказание холивудската звезда ще получи една година пробация, а освен това актьорът е глобен с 500 долара, съобщава NBC News. Инцидентът се случи през август 2022 г., тогава актьорът нахлу в частна къща в Стамфорд и открадна няколко бутилки алкохол.

Това не е единственият скандален инцидент в сметката на актьора, който е известен със скандалните си изяви. През март миналата година той беше арестуван за нападение на посетители в бар в Хавай, а месец по-късно отново влезе в полицията, като хвърли стол срещу жена.

По-късно той беше обвинен в развращаването на непълнолетни момичета, а след това в отвличането на майка с три деца - самата жена обаче твърди, че Милър й е помогнал да се скрие от жестокия си съпруг. Накрая две жени го обвиниха в насилие и тормоз.

„Бизнес инсайдър” публикува разследване за Милър, в което се разказва за странното му поведение -той уж ходел по улиците бос и с гнойни рани, но в същото време в бронирана жилетка, а също така е създал секта, кръстена на негово име, пише още БГНЕС.

Проблемите на Милър застрашиха проекти с негово участие - като например филма "The Flash", където той играе главната роля. Малко след тези инциденти Езра Милър пусна изявление, в което се извини за многобройните скандали и също така обеща да започне лечение на своите „психологически проблеми“. След извинението актьорът продължи да снима. 

Вижте повече за Езра Милър в следващото видео: