Родителите на 18-годишно момиче са поискали ограничителна заповед срещу актьора Езра Милър. Звездата от „Лигата на справедливостта“ и „Фантастични животни” е обвинен, че е промивал мозъка на момичето, откакто е била 12-годишна и дори ѝ е давал наркотици.

Снимка: Getty Images

Такота Айрън Айс е популярна активистка за правата на коренното население на Америка. Самата тя е с индиански произход от племето Сиукси. Тя се е запознала с актьора Езра Милър преди 6 години и според родителите ѝ той е започнал да я облъчва с „психологически манипулативно и контролиращо поведение, подобно на култ“.

Родителите на момичето твърдят, че в един момент актьорът е започнал да упражнява физическо и психологическо насилие срещу дъщеря им, въпреки че в началото изглежда е проявил съвсем невинен интерес към детето.

Снимка: Getty Images

Според бащата на Такота, Езра Милър е застрашил безопасността на дъщеря им, като ѝ е давал наркотици – марихуана и LSD. Момичето е трябвало да влезе в болница, за да може организмът ѝ да се изчисти.

Бащата на Токата твърди, че при една ситуация е бил свидетел как напушеният Езра Милър е заявил, че е прероденият Исус Христос, а Токата е неговата майка в предишен живот, съобщават от „Фокс Нюз“.

Снимка: Getty Images

Актьорът е трансджендър (вътрешните му нагласи не отговарят на биологичния му пол) и небинарен (не се чувства нито мъж, нито жена), но това не противоречи на убеждението му, че е прероденият Месия. През 2018 г. той заяви, че според него Исус е радикален активист с неясна сексуална ориентация.

Бих искал да си говоря с Исус“, каза той тогава. „Той ми изглежда като някой, който не е хетеросексуален, а е радикален цветнокож човек, който се бори срещу окупацията.

Арестантска снимка на Езра Милър
Снимка: Getty Images

През последните месеци Езра Милър няколко пъти се забърка в скандали, заради които беше викана полиция.

Още по темата: