Американският актьор Езра Милър от "Отряд самоубийци", "Светкавицата" и "Фантастични животни" заяви, че е започнал лечение заради проблеми с психичното здраве.

Снимка: Getty Images

"След като наскоро преживях сериозна криза, разбрах, че страдам от сложни проблеми с психичното здраве и започнах лечение. Искам да се извиня на всички, които съм разтревожил и огорчил с поведението си в миналото. Решен съм да направя необходимото, за да се върна към здравословен, безопасен и продуктивен живот", каза Милър в изявление, публикувано от „Холивуд Рипортър“.

Снимка: Getty Images

През тази година Милър неведнъж е бил замесван в скандали. В края на март полицията в Хавай го задържа след хулиганска проява в бар. Според органите на реда актьорът е крещял "неприлични думи" и след това е изтръгнал микрофона от пеещо момиче, след което се е нахвърлил върху мъж, играещ дартс. Полицията временно задържа Езра, но го освободи под гаранция.

Снимка: Getty Images

А през април съдът забрани на Милър да се приближава до двойка, оплакала се, че известният актьор е проникнал в дома им. Твърди се, че Езра Милър е влязъл в дома им във Върмонт и е взел бутилки с алкохол от там. През април полицията в същия щат отново задържа Милър за това, че хвърлил стол и ударил с него жена. Преди няколко дни актьорът беше обвинен в кражба с взлом във Върмонт, САЩ.

Снимка: Getty Images

Зад искането да потърси психиатрично лечение стои, освен семейството му, и киностудията "Уорнър Брос", които в момента имат бизнес с Езра Милър, имайки предвид, че "Светкавицата" трябва да излезе по кината следващото лято, пише още БГНЕС.

Снимка: Getty Images

Притесненията относно поведението и психическото състояние на Езра Милър поставиха под въпрос какво точно ще направи "Уорнър Брос" с филма. Изглежда, че той се придвижва напред и този ход на Езра Милър да потърси лечение може да свали част от напрежението от студиото в краткосрочен план.