Материалът е изготвен със съдействито на Huawei България

Познавате Евелин Костова като неустоимо чаровната Ивон от сериала на bTV "Съни бийч". Скоро ще я видим и в съвсем нова роля - като жури в шоуто "България търси талант", редом до Николаос Цитиридис, Катерина Евро и проф. Кантарджиев. Светлините на прожекторите отново са насочени към Евелин, която доскоро беше отдадена само на майчинството покрай дъщеричката си. Днес си говорим с нея чисто по женски - за дрехите, които обича, за аксесоарите и въобще за личния й стил. Ето какво разбрахме. 

Как би определила своя стил на обличане?
Обичам да ми е преди всичко комфортно. В този ред на мисли моят стил може да бъде комфортно-спортен, комфортно-елегантен, също така и комфортно-какъвто си искам... май всичко зависи от настроението при мен.

Сутрин, като станеш, как избираш какво да облечеш? Или си от тези, които са готови с аутфита още от вечерта?
Сутрин, преди да стана от леглото, мисля какво ще облека. Предпочитам така, вместо да прекарвам време пред гардероба, чудейки се, да се излежавам до последно...

Имаш ли любимата дреха?
Имам любима дреха за някакъв период, после тя бива заменена от друга. Не знам дали има дреха, която може да ми е любима цял живот.

Стилът на героините, които играеш препокрива ли се с твоя - например със стила на Ивон от "Съни бийч"?
Не! Ивон е доста крайна. Признавам, че донякъде може да ми е повлияла, но само донякъде. При нея има нещо друго, което е определящо за стила на обличане и това е средата. Само да поясня, че говоря за Ивон от първи сезон. Във втори сезон нещата леко се променят....

Какво е отношението ти към модата?
Модата за мен е нещо интересно, нещо, от което можеш да почерпиш вдъхновение, но не и отправна точка. За мен няма никакво значение колко е модерна някоя дреха, ако тя не ми харесва.

Снимка: @huaweimobilebg

Имаш ли си моден фетиш?
Може би само моден фетиш нямам (смее се).

Казват, че всяка вещ, която носим на себе си, е себеизразяване. През какви елементи от своя гардероб изразяваш индивидуалността си?
Винаги съм обичала аксесоарите, но покрай професията не си позволявам да нося много, доста изгубих по сцените и снимачните площадки. В момента любимият ми аксесоар е Huawei Watch GT3, защото той съчетава практичност, елегантност и нежност.

Какво е важно за теб в технологиите - практичността, елегантността или функциите?
Елегантността със сигурност не ми е по-малко важна. Практичността и функциите са си важни , то е ясно. Но и външния вид има значение ;)

Каква роля играят съвременните технологии в ежедневието ти?
Доста голяма, не по мое желание, но не се оплаквам. Не мога да отрека, че особено в домакинските задължения са ми адски полезни. Възможността да свършиш нещо от разстояние е голямо облекчение.