Ева Лонгория "няма лоши чувства" към бившите си колежки от "Отчаяни съпруги" Тери Хачър и Николет Шеридан, твърди източник до актрисата, цитиран от Hola!

49-годишната актриса подхрани слуховете, че враждува с бившите си колежки, които са съответно на 59 и 60 години, като не ги посочи в списъка на звездите от сериала на Ей Би Си, с които по думите ѝ все още поддържа връзка.

Сега обаче вътрешен източник разказа: "Няма никакви лоши чувства между звездите. Фелисити Хъфман и Марсия Кросс са просто тези, с които (Ева) поддържа връзка."

Когато "Дейли мейл" пита актрисата с кои колежки все още поддържа връзка, Ева е отговаря така: "Говоря си с Фелисити през цялото време. Говоря много с Марсия, но вероятно най-много разговарям с Рикардо Чавира, моя съпруг. И Джеси Меткалф."

Въпреки настояването, че няма вражда, в миналото Ева е казвала, че е била "тормозена" от неназован колега на снимачната площадка на "Отчаяни съпруги".

Снимка: Getty Images

А през 2018 г. тя не спомена актрисата от "Лоис и Кларк: Новите приключения на Супермен" Тери, когато я попитаха с кого от "Отчаяни съпруги" все още е в приятелски отношения.

Тогава тя разказа на Джими Кимъл за 61-годишната Фелисити и 62-годишната Марсия: "Ние сме много добри приятелки."

Когато Джими Кимъл попита, дали всички от шоуто все още са в приятелски отношения. Ева отговори със смях: "Не, но 99 процента от нас са".

През 2019 г. създателят на "Отчаяни съпруги" Марк Чери заяви, че е "невъзможно" да се разбира с неназована жена в сериала, която според него проявявала "поведенчески проблеми", пише още БГНЕС.

Той каза: "Фелисити все още настояваше да каже "Добро утро" на тази актриса, въпреки че знаеше, че няма да получи отговор. Разбрах за това и попитах Фелисити защо продължава да се мъчи. Тя се усмихна и каза: "Това, че тази жена е решила да бъде груба, не означава, че може да ми попречи да бъда учтива".

Сценаристката на сериала Пати Лин, която работи по първия сезон на "Отчаяни съпруги", казва за Тери в книгата си "Крайни кредити: Как скъсах с Холивуд": "На сценаристите не им беше забранено да влизат на снимачната площадка, но не бяхме точно добре дошли. Обикновено виждахме актьорите само по време на четене на маса, където седяхме тихо отзад и се опитвахме да не влизаме в контакт с Тери Хачър."