Въпреки че получи множество предупреждения колко е опасно да се движи с висока скорост, докато управлява тротинетка, сензацията Емили не си взе поука и неизбежното се случи. 21-годишпното трансмомиче загуби контрол над устройството си и падна на Околовръстното. Тя се „похвали“ с инцидента си в социалните мрежи.

„Всичко е наред! Аз съм добре, без никакви контузии! Разминах се само със ожулване на дупето! Всичко друго е наред!!!“

Инцидентът се е случил на 23 август и според разказа на самата Емили, тя се е търкаляла в продължение на 50 метра, преди да спре. Тротинетката пък е продължила още на 50 метра пред нея. Емили се е движила със 100 километра в час!

„За миг от секундата, забравям къде съм и какво се случва“, разказа тя.
„Само виждам, че тротинетката се пързаля напред и аз се хлъзкам със огромна скорост по платното! След което започнах да се въргалям и спрях в мантинелата в района на OMW!!! Тоест аз се влачих около 50 метра по пътя докато спра от 100 км/ч! А тротинетката продължи още толкова и спря на средната лента 50 метра от мен!“

Първото притеснение на Емили е било за тротинетката, за която е дала 8000 лв., а чак след това се е замислила за собственото си здраве.

„Служители на бензиностанцията преместиха тротинетката от платното! А аз се затичах към тях да видя какво е състоянието на тротинетката! След което се уверих, че всичко е наред с тротинетката! Слава богу, че на мен ми няма нищо! Разминах се само със ожулване на дупето!“

Емили провлече вниманието на всички, след като в интернет се появиха видеоклипове с нея, движеща се със скорост 120 км/ч. Още тогава тя беше предупредена, че тротинетките са много опасни, защото нямат никаква защита срещу нараняване. По тази причина трябва да се движат само по велоалеите и то с много по-ниска скорост.

Мъж или жена е Емили и какви са отношенията ѝ с Мелиса/Тихомир от „Фермата“ в момента

Преди да започне да фучи с тротинетката си, Емили стана популярна като приятелката и годеницата на участника от „Фермата“, известен като Тихомир, който след това смени пола си и стана жена с името Мелиса.

Самата Емили също е транссексуална, но ситуацията при нея е малко по-различна от тази при Тихомир/Мелиса. Емили е родена с пенис и първоначално е регистрирана като момче, но с течение на времето се развива като момиче. На нея не ѝ са налага да се подлага на тежка хормонална терапия като повечето транссексуални хора. По тази причина се определя като „транссексуална по натурален начин“.

И въпреки че Тихомир, който беше изминал почти половината път към трансформацията си в Мелиса, започна отново да се определя като мъж и прекрати хормоналната терапия, двамата продължават да са заедно и годежът им е в сила.

Връзката им обаче е доста заплетена – Емили често пътува из страната и се среща с различни жени, с които има интимни отношения. Тихомир е наясно с това (защото всичко се споделя в Инстаграм), но няма нищо против. Дори самият той понякога споделя постовете на Емили.

„Ето какви ги върши моята любима Емили, когато ходи по градовете на интимни срещи с лесбийки!“, написа Тихомир. „Тя посещава големи градове в България всяка седмица и се среща с различни жени!!!“