Според източници на сайта „E! News“ наградената с „Оскар“ актриса Ема Стоун най-после е получила ролята, за която винаги е мечтала – да бъде майка. Тази седмица беше съобщено, че Ема вече е родила първото си дете.

„Да бъде бременна и да стане майка е невероятно преживяване, което тя обича“, сподели близък до актрисата човек, цитиран от сайта. „Нямаше търпение да се срещне с бебето и то се оказа всичко, за което мечтаеше и повече.“

Изглежда актрисата се приспособява добре в новата си роля и получава всичката помощ, която ѝ е необходима, от съпруга си Дейв Маккери.

Дейв и Ема обявиха годежа си в края на 2019 г. и се ожениха на скромна церемония през 2020 г. Актрисата предпочита да държи личния си живот далеч от публичното внимание и научихме за бременността и раждането от папараци и анонимни източници. Родителите все още не са съобщили официално, че имат дете, нито името и пола му.

Според друг източник на същия сайт, пандемията се е оказала благоприятна за Ема, тъй като ѝ е дала възможност да вземе решение да увеличи семейството си и да има достатъчно време, за да се радва на бременността си.

„Тя извади голям късмет, че имаше възможност да си остане вкъщи, а не да работи по цели дни“, казва източникът.

Освен пандемията, бременността ѝ също освободи графика ѝ. Ема трябваше да участва в следващия филм на режисьора Деймиън Шазел, който направи „Ла Ла Ленд“, но се отказа от ролята и я отстъпи на Марго Роби.