Ема Стоун и съпругът ѝ Дейв Маккери станаха родители, съобщава таблоидният сайт TMZ. Това е първото бебе на наградената с „Оскар“ актриса от „Ла Ла Ленд“. Тя все още не е разкрила какъв е полът на детето и как се казва то.

Бременността на Ема стана известна през януари, след като нейни близки разкриха тази информация пред медиите. По късно красивата актриса беше снимана в напреднала бременност.

Заради бременността актрисата трябваше да се откаже от ролята си във филм, в който щеше да си партнира с Брад Пит. Филмът „Вавилон“ е режисиран от Деймиън Шазел, който направи и „Ла Ла Ленд“, а сега на нейно място ще гледаме актрисата Марго Роби.

Ема и Дейв (вдясно) заедно с Брадли Купър
Снимка: Getty Images

Ема и Дейв започнаха да излизат през 2017 г. Двамата се запознаха по време на нейното участие в скеч от забавното предаване „На живо в събота вечер“, където той е сценарист и режисьор. Те потвърдиха, че са сгодени през декември 2019 г. и показаха скъпия годежен пръстен, с който мъжът е предложил на Ема.

По-късно двамата сключиха брак тайно и в продължение на няколко месеца информацията за това, че са семейство, беше само неофициална. Двамата официално съобщиха за венчавката си през септември миналата година.