Актрисата Ема Робъртс, която е най-известна с ролята си в сериала „Зловеща семейна история“, стана майка в последните дни на 2020 г., но чак сега показа снимка на момченцето си и разкри името му:

„Благодаря ти 2020 г., че направи поне едно нещо както трябва“, написа тя като текст към снимката, на която гушка първото си дете. „Нашата ярка светлина Роудс Робърт Хедлънд“.

Детето е син на актрисата от приятеля ѝ Гарет Хедлънд, който също е актьор. По всяка вероятност името е избрано от таткото, тъй като преди време Ема сподели, че са имали уговорка той да има решаващия глас за името, ако е момченце.

„Бях толкова убедена, че ще имаме дъщеря, че обещах на Гарет той да избере името, ако е момче“, сподели преди време тя.

29-годишната актриса обяви през август, че очаква момче. "Аз... и моите две любими момчета", написа тя към селфи, на което показваше наедрялото си коремче, седнала в близост до приятеля си.

Връзката между Ема и Гарет очевидно се развива доста бързо, защото за любовта между тях стана ясно през март 2019 г. Тогава американските таблоиди разкриха, че Ема и бившият й приятел Еван Питърс, с когото бяха сгодени, са се разделили след 7-годишна връзка.

Ема и Гарет се познават и са приятели отдавна. Предишната сериозна връзка на Гарет е с актрисата Кирстен Дънст, с която излиза от 2011 до 2016 година.

Ема Робъртс произлиза от актьорско семейство - баща й Ерик Робъртс е актьор, а нейна леля е самата Джулия Робъртс.